Priser
Alla priser är inklusive moms. Fri frakt gäller inom Sverige. I kundkorgen kan du som kund se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Safetect förbehåller sig rätten att ändra eller korrigera priser på erlagda beställningar. Detta gäller om ett angivet pris för en vara är uppenbart felaktigt. Safetect har då rätten att avbryta ett köp och returnera pengarna till kunden.

Beställningar & Ångerätt 
All försök till bedrägeri samt beställningar som görs i någon annans namn (utan dennes samtycke) kommer att polisanmälas. När du har gjort din beställning så kommer du att få en orderbekräftelse per e-post. Var därför noga med att fylla i rätt e-postadress.
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot produkten. Denna rätt gäller under förutsättning att produkten och dess förpackning är i oförändrat skick. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Kunden står för frakt vid retur.

Leverans & betalning
Vi erbjuder säkra betalningsalternativ med Paypal.
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.
Rabattkoder skall användas innan avslutat köp. Safetect accepterar inga rabattkoder efter avslutat köp.

Immateriella äganderättigheter
Alla immateriella rättigheter, såsom upphovsrätt och varumärken, på hemsidan och i det material som publiceras ägs av Safetect. Användning av webbplatsen eller dess innehåll, inklusive kopiering eller lagring, annat än för ditt eget personliga, icke-kommersiellt bruk är förbjudet utan tillstånd från Safetect.

Force Majeure
Safetect tar ej ansvar för problem som uppstår och ligger utanför vår kontroll. Exempel på sådana fall är försenade leveranser, systemfel, och problem som uppstår vid brand, storm, översvämning, naturkatastrof och diverse olyckor. Samt haverier/avbrott i våra system eller anläggningar som bedöms nödvändiga för utförandet av vårat arbete.